При монтаж на нова пералня или съдомиялна машина всеки разумен човек търси специалист.

Това е така, защото работата е специфична и се налага голяма съобразителност, точност и познания. Едно невнимание, един погрешен ход могат да доверят до спукване на тръба, неправилно снаждане на тръби, клапи и улуци, а всичко това в бъдеще може да доведе до теч и наводнения.

С фирма vikavaria.com може да разчитате на качество и прецизно обслужване в областта на монтаж на всякакви ВиК инсталации. Ремонти и монтаж на перални и съдомиялни машини предлагаме на територията на големите градове в страната като: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Ямбол и Сливен.

След обаждане на оператора по телефона, ние уточняваме ден и час, удобни за клиента. След, което на място пристига екип от специалисти, които монтират новата перална или съдомиялна машина. В случай, че се налага преместване на такава, също няма никакъв проблем за екипа на vikavaria.com.

Монтиране на ВиК кранове, нови и поправка на стари такива; канализация; прекарване и свързване на водопроводни тръби за нова пералня или съдомиялна;

Скрит монтаж на съдомиялни и перални машини;

В случаи на ремонт на кухня, мокро помещение, баня и при наложила се нужда от подмяна на водопроводната инсталация с екипа имате верен партньор за сложните дейности;

Всеки поръчал услугите на фирма по ВиК, ремонт и монтажи, получава гарантирано експертно обслужване;

Въпреки спецификата, сложността и големия набор от инструменти и познания, с които се борави при монтаж на нова перална машина или съдомиялна, вие може да разчитате на водопроводчици с квалификация и професионализъм.

Свържете се с нашия екип от специалисти за консултация и най-добра цена 0877 249 443