Забързани и напрегнати в ежедневието, всеки от нас прибирайки се в дома си търси уединение,

спокойствие и наслада сред приятна обстановка и любими хора. Много пъти това е нарушавано или напълно липсва, в резултат от постоянни позвънявания и безпокойството на външни лица пред входната врата. За да не се случва това и за да може максимално да ограничите достъпът им до дома ви, съветваме ви да поръчате ремонт и монтаж на домофонни системи.

Този вариант е уместен, надежден и много предпочитан от домакинствата в страната. Благодарение на него може да се насладите на малкото свободни мигове в любимите хора, без да бъдете обезпокоявани.

Фирма vikavaria.com предлага домофонни системи, както и техния монтаж. Всяка от домофонните системи е с модерен дизайн, който ще имате възможност да контролирате и ограничавате достъпа на лица от вън само и още на входа на дома си. Независимо дали живеете в апартамент, вила или къща, а може би искате това удобство за офиса или производство. С услугите на фирмата имате възможност да се порадвате на новата технология и да получите ремонт на домофонни системи за известни марки на Българския пазар.

Как работи домофонната система:

С помощта на двупосочна връзка с аудио от позвъняващия към абоната, всеки домакин може да контролира достъпа на външни лица само до входа.

С помощта на ел насрещник, който се монтира на входната врата и, чрез натискане на бутон за достъп до домофона, се задейства отваряне на входна врата.

Наред с изброеното от фирмата може да очаквате ремонт на съществуващи вече домофонни системи.

За повече въпроси може да се обърнете директно към оператора на телефоните посочени в Контакти или да потърсите офисите на магазини на територията из 8 областни града в страната.

Свържете се с нашия екип от специалисти за консултация и най-добра цена 0877 249 443