Windy

Откриване на теч при спукана тръба, водопроводен кран или сълзене е специфичен процес, който може да доведе до опустошителни и пагубни последици, както за собственика на дома, така и съседните жилища.

Windy

Сред най-често срещаните проблеми, възникващи с водопроводна инсталация е проявата на запушване на канали и тръби, затварянето на мивки и сифони, затапване на вани, проява на течове в къщата и наводняване на външни терени и пространства са само част от неприятните моменти, които могат да ни сполетят.

Windy

Въпроси свързани с електричество вълнуват всяко домакинство, а наред с тях не липсват и множество проблеми, които произхождат.

Windy

Един от най-неприятните моменти е откриване на теч в дома, а когато това стане след основен ремонт не само последиците са пагубни, но и разходите значително се покачват.

Windy

Подмяната на вик щрангове е свързана с подмяна на всяка тръба, кран и връзка. Те са важни и водещи части във всяка водопроводна система на всеки един дом.

Windy

Българите сме, колкото честни, работливи, така и хитри и остроумни.

Windy

Дали имате нужда от водопроводчик за създаване и прекарване на нова ВиК инсталация за дома или търсите специалист за поправка и ремонт на ВиК щранг с хоризонтален или вертикален модел, на разположение са услугите на фирма vikavaria.com.

Windy

Забързани и напрегнати в ежедневието, всеки от нас прибирайки се в дома си търси уединение,

Windy

При монтаж на нова пералня или съдомиялна машина всеки разумен човек търси специалист.

Свържете се с нашия екип от специалисти за консултация и най-добра цена 0877 249 443